INDULJON A KÉPZÉS

Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a feldolgozni kívánt
témakört, azon belül pedig az első almodult, regisztrálni a
tanulói rendszerben és belevágni!

A Vállalkozz, Vajdaság! online vállalkozásfejlesztési programja most öt
különböző témakörben kíván az ön segítségére lenni:

01 Vállalkozói ismeretek
02 Adózási ismeretek
03 Üzleti tervezés
04 Könyvelés
05 Munkaviszony

Az egyes tematikák eléréshez kérjük, görgessen lejjebb!
Sikeres tanulást kívánunk!
A képzés szervezői

ONLINE KURZUSAINK

 

ONLINE KURZUSAINK

01 MODUL

VÁLLALKOZÓI KOMPETENCIÁK

Vállalkozás indításához rengeteg új ismeretre, készségre van szükségünk. Ebben a modulban bemutatjuk az egyes vállalkozás típusokat, működési formákat, a szükséges marketing ismereteket, gyakorlati tudnivalókat a vállalkozás működtetéséről, hogy Ön a vállalkozása kezdő lépéseit nagy magabiztossággal tehesse meg a sikerek irányába.

02 MODUL

ADÓZÁSI ISMERETEK

Az adózás a vállalkozásunk fontos része, melyet pontosan, szabályok és határidők betartásával végzünk. Ebben a modulban bemutatjuk az egyes vállalati formák szerinti adózási módokat, kötelezettségeket, feladatokat, az egyes adófajták kalkulálásának, a kérelmek benyújtásának módjait, illetve a járulékalapok meghatározását is.

03 MODUL

ÜZLETI TERVEZÉS

A könyvelés elengedhetetlen a vállalkozásunk stabil és átlátható működéséhez. Ebben a modulban bemutatjuk a legfontosabb számviteli okmányokat, az elkerülhetetlen könyvelési határidőket, a mérlegek típusait, illetve elmagyarázzuk, hogy miért és milyen formában szükséges például egyes alapvető gazdaságossági vizsgálatokat elvégeznünk.

04 MODUL

KÖNYVELÉS

A munkavállaló a vállalkozásunk egyik kiemelkedően fontos erőforrása, mely hatékony kezelése kiemelt fontossággal bír. Ebben a modulban végigvesszük a munkaviszony létesítésének és hatékony fenntartásának egyes lépéseit, bemutatjuk a különböző foglalkoztatási módokat és azok pénzügyi vonzatait, a munkaidő, munkarend és szabadságok beosztását is.

05 MODUL

MUNKAVISZONY

A változó gazdasági környezetben minden vállalkozás számára mára nélkülözhetetlenné vált az üzleti tervezés, amely alapvetően meghatározza a vállalkozás működését és jövőbeli sorsát. Ebben a modulban rávilágítunk az üzleti tervezés fontosságára, funkcióira, jellemzőire, bemutatjuk az elvégzendő elemzéseket, azoknak módszertanait, és tanácsot adunk marketing, működési és pénzügyi terv készítésére is.