OKTATÓINK

A tananyag készítői és a Vállalkozz, Vajdaság! program oktatói mind elismert szakemberek.
Ismerkedjenek meg három oktatónkkal, akikkel a videós tananyagunkban is találkozni fog!

 

Kaszás Judit

Közgazdász. Az Újvidéki Egyetem Szabadkai Közgazdasági Karán szerezte diplomáját.

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a vállalkozásindítás, üzleti tervezés, vállalkozásfejlesztés, pénzügyi-, könyvelőségi-, és adótanácsadás területén.

Húsz éve alapította meg saját tanácsadó vállalkozását, melynek keretében újonnan induló és több éves vállalkozások problémáinak beazonosításával és hatékony kezelésével foglalkozott.

Munkájában szükségszerű az aktuális pénzügyi-számviteli-adó törvények ismerete.

Szakmai tudását az önfoglalkoztatóvá és vállalkozóvá válás területén szervezett képzések és tanácsadások során igyekszik átadni a jövő nemzedéke számára.

 

Pálfi Dávid

Okleveles közgazdászként és gazdaságinformatikusként komplex szakmai tudását, melyet az Újvidéki Egyetem, Közgazdasági Karán, Szabadkán szerzett meg, elsősorban olyan kutatási területeken alkalmaz és optimizál, mint a gazdaságinformatika, a nemzetközi gazdálkodás és az Európai úniós pályázatok.

Egyetemi tanulmányai során több olyan kiemelkedő tudományos versenyen és konferencián vett részt, ahol a Vajdaság pozitív fejlődésének és előrehaladásának jelentőségét hangsúlyozta ki, ezzel példát mutatva és támogatva az otthonmaradás, illetve a hazatérés rendkívüli fontosságát a jövő nemzedékek számára.

 

Dudás Edvin

Érdeklődési köréhez tartoznak a gazdasági kérdésekre vonatkozó szituációs problémák megoldása és elemzése, elsősorban pénzügyi-analitikus szempontból. Már egyetemi hallgatóként részt vett több tudományos konferencián és versenyen.

Ezek közül kiemelendő a Budapesten megrendezett OEV – Országos Esettanulmány Versenyen való részvétel, ahol az Újvidéki Egyetem Szabadkai Közgazdasági Karát képviselte. Csapatával 2019-ben sikerült továbbjutnia az országos döntőbe, ahol elismervényben részesült.